Bude nám ctí pokrýt jakýkoliv Váš nápad. Vozíme sýry do restaurací jako doplněk pokrmů, ale především se soustředíme na snoubení sýrů a vína. Proto převážně spolupracujeme s vinaři. Jsme i schopni spojit degustaci vinaře s degustací našich výrobků, kde poskytneme zajímavou a vzdělávací přednášku o naší farmě, ale i o výrobě jednotlivých sýrů. Jsme tu hlavně pro Vás a rádi se přizpůsobíme jakémukoliv požadavku z Vaší strany.
Kravský sýr přírodní (zrající)
Zrající sýry vyrábíme podle naší vlastní receptury. Nepřidáváme žádné konzervanty ani barviva. Díky ruční výrobě dostávají úplně jiný rozměr a v podstatě je každý sýr originál.
Zrají minimálně půl roku na dubových policích přímo u nás na farmě.
Kravský sýr čerstvý
Na výrobu čerstvých sýrů jsme si opět našli náš vlastní postup, díky kterému jsou sýry jemné, lahodné a perfektně se hodí jako doplněk k jakémukoliv jídlu.
Kozí sýr přírodní (zrající)
Stejně jako u kravských sýrů používáme i zde vlastní recepturu, díky které jsou sýry lehce cítit po "kozině" ovšem aroma kozího mléka je velmi jemné a pro milovníky těchto sýrů žádoucí.
Zrající kozí sýr vyrábíme pouze bez příchutě a vzhledem k množství mléka, které zpracováváme, prodáváme kozí sýr minimálně rok vyzrálý.
Kozí sýr čerstvý
Jemné sýry s lehkým kozím aroma nabízíme jen sezóně od jara do podzimu. U nás máte jedinečnou možnost ochutnat tyto sýry např. s vlašskými ořechy nebo s brusinkou.
Speciální sýry a tvaroh
Mezi naše speciální sýry patří ručně vyráběný Pálavský Pařák, vlajkovou lodí je sýr KIENBERG, který je zajímavou kombinací slavných světových receptur.
Prodejní doba
OTEVÍRACÍ DOBA
PO - NE 9 - 17h
Těší se na Vás celý tým Farmy Pálava a vinařství Vican!