KURZ 9-10.2.2019

Tyto dva dny jsem byla s kolegyní Marií na kurzu o polotvrdých a tvrdých sýrech. Stále jsou nové věci k učení, nové způsoby, nové receptury. Naučily jsme se toho spoustu a nyní nastává fáze experimentování.

Chceme vyzkoušet tvrdý sýr typu Parmezán, polotvrdý sýr alá Saint-Nectaire s bílou plísní na povrchu, sýry zrající pod mazem (trošku smradlavější) nebo i domácí máslo, či u nás zatím ne moc rozšířenou ricotu.

Máte se na co těšit!

52146361_298825734114282_4930958184811593728_n

51663320_237615273783152_7860705237412085760_n

51644437_1270999353038344_5057590261832482816_n

51607366_414694862614769_7407263773079109632_n

51638563_384942175416024_9099683494195363840_n

51851240_242040356742703_4906290443873943552_n

52303845_307305536638198_6247742527235948544_n

52005893_400820607334441_4366278489146392576_n

51611007_2019192828130452_1282175444413579264_n

51794271_1539139852896255_7694186095465988096_n

11.02.2019